NSX - 2017

MINDEN ÉRTELEMBEN
ÚJDONSÁG

A legapróbb részletében is tökéletes NSX új mércét állít a szupersportkocsik mezőnyében - vezető és út között még soha nem volt ilyen szoros a kapcsolat. Kimagasló teljesítménye a versenypályák legjobbjává teszi, ugyanakkor - az átgondolt konstrukciónak és a modern műszaki megoldásoknak köszönhetően - közúton is kompromisszumok nélkül használható.

Az erőforrás 3,5 literes, V6-os, működését turbófeltöltő teszi hatékonyabbá. Ez nem egy szimpla motor, hanem mérnöki műremek, amit lépésről lépésre, több mint öt nap alatt építenek fel mestereink. Összesen hatan vannak, s tulajdonképpen az ő emberi érintésük kelti életre ezt a csodálatos gépezetet.

Az NSX-nemzedék

Páratlan élmény - a sporthibrid hajtáslánc kezelhetőség és teljesítmény tökéletes egyensúlyával ajándékozza meg a vezetőt.

AZ ALUMÍNIUM- MEGMUNKÁLÁS MŰVÉSZETE

NSX - forma és funkció tökéletes harmóniája.

A vázszerkezetet úgy alkottuk meg, hogy a terhelésnek kitett részeken különösen erős legyen, máshol viszont könnyed, üreges idomokat alkalmaztunk, ezzel is elősegítve a súlycsökkentést. Maga a gyártási folyamat teljesen egyedülálló, elsőként a Honda alkalmazza a járműiparban. Többek között ezért oly' kiváló az NSX.

Él és lélegzik

Az NSX egyik érdekessége a Total Airflow névre keresztelt légelvezető rendszer, ami egyrészt fokozza a motor teljesítményét, másrészt gondoskodik a hajtáslánc, a fékrendszer és a hőcserélők hűtéséről. A „beszívott" levegő az autó hátulján elhelyezett nyílásokon áramlik ki, melyeket úgy pozícionáltak a mérnökök, hogy a lehető legkisebb legyen a légellenállás.

FELVILLANYO- ZÓ TELJESÍTMÉNY

Tapasztalja meg az igazi összhangot! Az NSX volánjánál úgy érezheti, mintha teste és lelke közvetlenül az autó vezérlési rendszeréhez kapcsolódna.

Ezért olyan gyorsak és közvetlenek az autó reakciói - ha arra gondol, hogy fordulna, már fordul is!

Az elsőrangú karosszériamerevség, a gondosan hangolt csillapítás és a remek súlyelosztás nyújtotta vezetési élmény a Sport Hybrid Super Handling All-Wheel-Drive rendszerrel válik teljessé. Ez az összkerékhajtási szisztéma már egyetlen versenypályán teljesített kör alatt az NSX-hez láncolja.

A TELJESÍTMÉNY SZÉPSÉGE

Sportosság és fényűzés a legmagasabb fokon.

Nem csak a teljesítmény nyűgözi majd le, az NSX utastere szintén ámulatba ejtő. Ez az autó központi idegrendszere, ami az Ön pulzusát is egekbe repíti...