Közlekedjen a saját stílusában!

Tegye még energikusabbá HR-V autóját Eredeti Honda Kiegészítőkkel. Válasszon a külső és belső kiegészítőcsomagok közül, szereljen fel sportos felniket, vagy ha finoman szeretné kifejezni egyéni stílusát, válasszon néhány egyedi elemet, és formálja igazán a saját képére autóját!

Sportos megjelenés

A Sport csomag karosszéria színére fényezett, krómmal kombinált tartozékai feltűnő, sportos megjelenést kölcsönöznek autójának. Ez a szett a következőket tartalmazza: egy sportos első lökhárító, egy első hűtőrács, egy sportos hátsó díszítés, oldalsó alsó díszítések és egy csomagtérajtóra-spoiler toldat. A képen HR1812 könnyűfém keréktárcsák láthatók, amelyek külön vásárolhatók meg.

Külső felszereltségi csomagok

Válasszon az életmódjához illő csomagot, élvezze az egyedibb stílust és a fokozott védelmet, és tegye még karakteresebbé a HR-V letisztult vonalait!

Obscura Black csomag

Tegye még sportosabbá és kifejezőbbé a HR-V karakterét a Berlina Black és a karosszéria színére fényezett kiegészítők kombinálásával. Ez a szett a következőket tartalmazza: egy első hűtőrács, egy első alsó díszítés, egy hátsó alsó díszítés, ködfényszóró-díszítések, külső tükörburkolatok és egy csomagtérajtóra-spoiler toldat. A képen HR1811 könnyűfém keréktárcsák láthatók. Ezeket külön vásárolhatja meg.

Ilmenite Titanium külső felszereltségi csomag

Emelje még magasabb szintre a HR-V prémium megjelenését az Ilmenite Titanium csomaggal! Ez a szett a következőket tartalmazza: csomagtérajtó-díszítőelem, ködfényszóró-díszítések és külső tükörburkolatok. A képen HR1813 könnyűfém keréktárcsák láthatók. Ezeket külön vásárolhatja meg. Kombinálható az Ilmenite Titanium belső felszereltségi csomaggal.

Igéző látvány

Ne elégedjen meg csupán néhány kiegészítővel, játsszon igazán nagyban, és szakadjon el a hétköznapoktól! Válassza sportos megjelenésű, 18 colos könnyűfém keréktárcsáinkat.

18 colos HR1811 könnyűfém felni

Gunpowder Black kivitelben, fényes, átlátszó lakkozással.

18 colos HR1812 könnyűfém felni

Gyémántvágott A-felület és fényes, áttetsző lakkozás, valamint Gunpowder Black betétek.

18 colos HR1813 könnyűfém felni

Gunpowder Black bevonattal, fényes, áttetsző lakkozással és Ilmenite Titanium díszítőelemekkel.

Színtiszta luxus

A HR-V gyönyörű bőrkárpitja selymes és minőségi érzést kelt, így mindig prémium környezetben vezetheti autóját. Válasszon a klasszikus Midnight Black vagy a gazdag Dark Brown színek közül.