Honda Jazz tulajdonosok figyelmébe

Tisztelt Jazz-tulajdonosok!

Az elmúlt napokban számos médiafelület adott tájékoztatást a Honda Jazz nemzetközi visszahívási kampányáról. Az információ sajnos több esetben hiányosan került publikálásra, így Önöknek, magyar Honda Jazz tulajdonosoknak is aggodalomra adhatott okot.

Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy a kampány Európában csak és kizárólag a jobbkormányos modellekre terjed ki, így a hazánkban forgalomba helyezett járművek egyikét sem érinti.

A visszahívásra a 2002 - 2008 évjáratú, jobbkormányos JAZZ és CITY modellek elektromos ablakemelő kapcsolójának esetleges meghibásodása miatt van szükség. A kapcsolóba ugyanis extrém körülmények esetén víz szivároghat be, ami elektromos zárlatot eredményezhet.

A Honda biztosítja Önt, hogy a jövőben is a lehető legszigorúbb minőségügyi követelmények betartásával fejleszti, gyártja modelljeit, és igyekszik elkerülni minden olyan esetet, amely a vásárlói bizalmat a legcsekélyebb módon is negatívan befolyásolhatja.

Kívánunk Önöknek felhőtlen és örömteli autózást Hondájuk fedélzetén. Bármilyen jellegű, műszaki problémájuk merülne fel autójukkal kapcsolatban, kérjük, forduljanak bizalommal márkaszervizeinkhez!

Tisztelettel:

Honda Hungary Kft.