HONDA CIVIC - KIEGÉSZÍTŐK

IGAZÍTSA SAJÁT ELVÁRÁSAIHOZ!

Meghatározó vonalak

Figyelemfelkeltő

4 könnyűfémfelni-garnitúra amely közül választhat.

Még sportosabb

2 díszcsík
Fekete és narancs

Extraként rendelhető kerekek

Egy jó felnigarnitúra felér egy merész kinyilatkoztatással! Mindegy, hogy milyen stílust szeretne kifejezni autója kerekeivel, itt biztosan megtalálja a megfelelő szettet.

17 COLOS CI1701 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA A 17 colos CI1701 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, Gunpowder Black színű betétekkel, Black Pearl festésű középkupakkal és krómozott H-jellel kápráztatja el környezetét.
18 COLOS CI1804 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA A 18 colos CI1804 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, Gunpowder Black színű, fényes lakkal bevont betétekkel, fémhatású középkupakkal és krómozott, fényes H-jellel vonja magára a figyelmet.
18 COLOS CI1802 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA A 18 colos, többszínű CI1802 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, Tuscan Orange fényezéssel, Gunpowder Black színű betétekkel, fémhatású középkupakkal, fényes lakkozással és krómozott H-jellel csábít. Ráadásként egy gyűrűt helyeztek el a küllők mögött, amelynek helyzetét a felni átmérője és mélysége határozza meg.
18 COLOS CI1801 KÖNNYŰFÉMFELNI-GARNITÚRA A 18 colos CI1801 felnigarnitúra gyémántalakú kivágásokkal, fényes lakkozással, Gunpowder Black színű betétekkel, fémhatású középkupakkal és krómozott, fényes H-jellel hódít. Ráadásként egy gyűrűt helyeztek el a küllők mögött, amelynek helyzetét a felni átmérője és mélysége határozza meg.

VIGYE EL EGY KÖRRE!

Próbálja ki a Civicet!

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

ISMERJE MEG A TÉNYEKET!

Tudjon meg többet a Civicről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

MMindent elmondunk, amit tudnia kell.

MÁRKAKERESKEDÉSEK