AZ ÖTAJTÓS CIVIC FORMATERVE

ÚJDONSÁGOK KERESÉSE

A TERVEZÉS
MŰVÉSZETE

Az ötajtós Civic minden környezetben felhívja magára a figyelmet.

Az első dolog, ami szembetűnik, az alacsony, áramvonalas profil. Nem kérdés, hogy a kifinomult, atletikus vonalak a kiemelkedő teljesítményre utalnak.

A forma mindent elárul

A hatalmas légbeömlőknek és a vékony csíkokra osztott hűtőrácsnak köszönhetően kifejezetten agresszív a Civic orr-része. Az innen nekiiramodó vonalak az autó oldalán, illetve tetején szaladnak végig, és a széles, jellegzetes csomagtérajtón futnak egymásba, egészen különleges megjelenéssel felruházva a modellt. Bármely részletet is vizsgáljuk, egyértelműen látszik, hogy az új generáció a vezetési élmény jegyében született.

A vezetői környezet minden helyzetben tökéletes a pilóta számára. Innen könnyedén kezelhetők és szemmel tarthatók a különféle gombok, kapcsolók, képernyők.

KILÁTÁS A
BELTÉRBŐL

A sportos összhatáshoz a belsőtér kifinomult elemei is hozzájárulnak. Jó példa erre a különleges megvilágítású, digitális műszeregység, a könnyűfém pedálsor vagy a bőrborítású kormánykerék. Ezt a környezetet úgy alakítottuk ki, hogy kényelem terén is a maximumot nyújtsa, ezért hatalmas lábtér, luxusszínvonalú ülésgarnitúra és csupa kiváló minőségű kárpitanyag fogadja Önt és utasait.

Bármit is szeretne magával vinni, a Civic csomagterébe szinte biztos, hogy befér.

MÉG NAGYOBB
SZLLÍTÓ KAPACITÁS

A szabadon variálható, 60/40 arányban osztott hátsó üléstámla ledöntésével jelentősen fokozhatja a Civic csomagtartójának befogadóképességét. A széles csomagtérajtó révén könnyedén be- és kipakolhatók a poggyászok. Le lesz nyűgözve, hogy mennyi minden befér...

KIVÁLÓ
KAPCSOLAT

A Honda CONNECT lehetőséget ad, hogy mindig kapcsolatban maradjon családtagjaival, barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazás révén – a hétcolos érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, küldhet és fogadhat SMS-eket stb-stb.*

MÉG TÖBB KAPCSOLAT

Az AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. Ha az autó áll, a HDMI csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

* Csak bizonyos felszereltségi szinteken. Az Android Auto™ elérhetősége változhat, bizonyos funkcióinak működését pedig befolyásolhatják a földrajzi viszonyok. Az Apple CarPlay® működése változhat, bizonyos szolgáltatásai pedig nem minden térségben érhetők el.

VIGYE EL EGY KÖRRE!

Próbálja ki a Civicet!

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

ISMERJE MEG A TÉNYEKET!

Tudjon meg többet a Civicről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

MMindent elmondunk, amit tudnia kell.

MÁRKAKERESKEDÉSEK