Honda e:Ny1

Bemutatjuk a Honda első elektromos SUV-ját. A merész, áramvonalas külsőhöz a legmodernebb hajtáslánc társul, amelyet fejlett és kifinomult belső tér egészít ki. Az e:Ny1 új generációs, nulla károsanyag-kibocsátású jármű.

A modell árát, specifikációját és érkezésének dátumát hamarosan közöljük.

Regisztráljon, ha érdekli a modell

Nulla károsanyag-kibocsátás. Korlátlan kalandok.
Honda-e

Nagy teljesítményű villanymotor, amely 204 LE teljesítményre és 310 Nm nyomatékra képes, és egyetlen feltöltéssel akár 412 km-es* hatótávolságot is elérhet.

*WLTP-adatok alapján
Honda-e

Az e:Ny1 a károsanyag-kibocsátástól mentes autózást az izgalmas teljesítménnyel ötvözi.
Honda-e

15,1 colos infotainment rendszer – kompatibilis az Android Auto és az Apple CarPlay technológiával.
Honda-e

80%-os töltés akár 45 perc alatt*

*A töltési időt 10% és 80% között mértük egy 100 kW-os töltővel

Nulla károsanyag-kibocsátás

Ezt az elektromos SUV-t a következő generáció igényeinek megfelelően terveztük. Egyetlen feltöltéssel akár 412 km-es hatótávolságot is képes elérni, emellett mindössze 11 perc alatt* 100 km-re elegendő töltést tud feltölteni, így bármilyen expedícióra elkíséri Önt.

Kétféle csatlakozó közül választhat az otthoni és a nyilvános töltéshez, a My Honda+ alkalmazással pedig távolról is irányíthatja a töltést, így minden helyzetben maximális hatékonyságot élvezhet.

*100 kW-os töltővel

Elegáns és stílusos, kívül és belül

Az e:Ny1 kupé stílusú megjelenését egyszerű, minimalista vonalak hangsúlyozzák, elülső részén pedig egy behúzható panel található, amely praktikusan elrejti a töltőcsatlakozót. A hátsó ajtókon rejtett kilincseket helyeztünk el, a hátsó lámpák pedig végighúzódnak az autó hátsó részén.

Ha beül, a panoráma üvegtetőnek köszönhetően úgy érezheti magát, hogy még mindig a szabadban van – utazzon bárhová.

Nézze meg közelebbről az e:Ny1 modellt!

Technológia, ami Önért dolgozik

Belül a 15,1 colos infotainment rendszer hozzáférést biztosít a Honda CONNECT funkcióihoz, az energiaáramlással és a töltéssel kapcsolatos információkhoz, valamint a klímaberendezés vezérlőihez. A 10,2 colos vezetői kijelzőn pedig minden szükséges információt megtalál, ráadásul testreszabhatja a megjelenített adatok körét.

A vezeték nélküli töltővel vagy az USB-portokon keresztül töltheti a készülékeit, az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével pedig hat hangszórón hallgathatja kedvenc zenéit.


Biztonság az egész családnak

A legújabb Honda SENSING biztonságtechnológia fejlett biztonsági funkciókat kínál, amelyek radarok, érzékelők és kamerák együttes erejével segítik Önt a vezetésben. Kombinált kamerarendszerünk pedig a szűk helyeken is megkönnyíti a közlekedést. A Honda Parkolóasszisztens* segítségével pedig egyetlen gombnyomással beparkolhatja az e:Ny1 modellt.

*Csak az Advance felszereltségi szinten

Értesüljön az elsők között újdonságainkról!

Adja meg az adatait, hogy az elsők között értesülhessen az új Honda e:Ny1 jellemzőiről, árairól és bevezetésének időpontjáról!Iratkozzon fel a modellel kapcsolatos hírlevélre!